čtvrtek 2. června 2016

Co je u nás nového?

Krásné ráno, den, večer :-)
asi se ptáte co je u nás zase nového a proč je blog stále ještě tak nějak nepopsaný.. :-) No článků je připravených hodně, ale času na dovypracování málo, ale já to rozhodně nevzdám a pokusím se polepšit :-)

Momentálně stále dozařizuji svůj pidi byteček, aby byl vhodný i pro velkého pejska a víte co.. on to takový problém, jako mít v 1+1 většího psa v podobně labradora, není. Je to jen o tom, zda máte na pejska dostatek času a víte jak se mu věnovat...


Inez už si obsadil postel

Když jsem si brala Inez k sobě do bytu moje první slova byla "do postele nikdy" - jenomže to jsem vydržela asi 14 dní :-)) Pořídila jsem jí samozřejmě obří pelíšek, který jsem objednala na www.zoofast.cz (cena cca 800 Kč). Vřele doporučuji, protože je opravdu kvalitně ušitý, dá se otřít, vnitřní polštář je pevný a přesto pohodlný, což vidím jako dobrý předpoklad k tomu, aby nám snad několik let vydržel. Za tu cenu opravdu super.


Ale abych se dostala k té mé odhodlanosti, že pes do postele prostě nepatří.. Ano byla to moje představa, ale když bydlíte sami, svého psa naprosto milujete, víte co všechno je pro vás schopný překonat a jak moc je vám oddaný.. ještě ty jejich oči.. tak prostě povolíte :-)) Nicméně stále ještě jsme na tom tak, že když Inez odkážu na pelíšek poslušně jde. 



Naše společné bydleníčko s Alískem a Inez zatím tedy probíhá v klidu a docela vtipně, ale co je nejdůležitější jsme všichni naprosto spokojení.
Momentálně si zařizuji pracovní kout, kam tedy přijde konečně notebook, abych vám zprávy mohla podávat častěji a hlavně, abych mohla konečně více psát o canisterapii.

Když už jsme u té canisterapie.. 

Máme s Inez veeelikou novinu! Na doporučení kamarádky nás oslovili z dobrovolnického cetra KZ Nemocnice v Děčíně, kde chtějí konečně zavést do praxe canisterapii na různých odděleních. Upřímně už se přesně nepamatuji, která to jsou, ale rozhodně se vše zavčas dozvíte. Moc se těšíme na novou zkušenost, protože tohle vlastně bude trochu jiné a myslím si, že nás to může, co se canisterapie týče, posunout o velký kus dopředu.. Doufám, že budou obě strany spokojené a že se Inez bude změna prostředí zamlouvat.


A aby toho nebylo málo, konečně jsme se dobrali termínu na přezkoušení CT týmu a to 18.června, tak na nás myslete pejskaři :-) Zkoušky se budou konat v Plzni, trochu někde jinde než jsme zvyklé, ale asi o to víc se těšíme a doufáme, že tam poznáme třeba nové fajn lidi, kteří se také canis věnují. Moc se mi tahle každoroční setkání líbí už i právě kvůli tomu, že tam člověk pozná super lidičky úplně z jiných krajů.

...už teď se můžete tedy těšit na krátký report jak to vlastně na přezkušování probíhá a vzhledem k tomu, že se s bytem blížíme do finále, tak možná přihodím i nějaké fotky z našeho hnízdečka..

Mějte se fanfárově :-)
K.

Žádné komentáře:

Okomentovat