neděle 27. března 2016

Velikonoční výlet na Pastýřskou stěnu

Rozhodla jsem se v rámci blogu v tomto roce uskutečnit symbolicky 16 výletů v doprovodu svých milovaných chlupáčů. Je to hlavně z toho důvodu, že už nás tak trochu nudí chodit pořád jen do lesoparku, i když je to tam pro nás oáza klidu. Do lesoparku samozřejmě budeme chodit i nadále, ale občas podnikneme nějakou tu výpravu a já vám při té příležitosti popíšu, jaká byla cesta, kam všude jsme se s pejskama dostali atp. Dnes jsme uskutečnili hned první "pidi" výlet na Pastýřskou stěnu.


Cesta tam nám trvala asi 45 min. , proto "pidi" výlet. Nakonec se vším tím skotačením, focením a malou zastávkou na zmrzku, byl návrat domu cca za 2 hodinky. Vybrali jsme si cestu pod Červeným Vrchem, pěkně lesem a musím říct, že ten kopec dal docela zabrat :-) Ale byl to fajn výšlap. Nahoře jsme poseděli na pěkném posezení a po chvilce pokračovali směr Restaurace Pastýřská stěna, kde jsme měli nádherný výhled na Děčínský zámek. Zpátky jsme to obešli druhou pěší cestičkou směrem k ZOO a prošli se městem okolo Labe. Předpokládám, že Inez s Brie měli radost, že jsou konečně také v jiném lesíku, kde to ještě nemají úplně očmuchané a musela jsem je moc pochválit, protože byli celou cestu naprosto vzorné :-))













A kam se vydáme příště? To je zatím ještě tajemství...nicméně pokud máte nějaký tip na hezký výlet v okolí Děčína napište mi :-)

K
.

Žádné komentáře:

Okomentovat