úterý 16. února 2016

Vzoreček od firmy APTUS

Krásný den,
včera nám dorazil vzoreček i s letáčkem veterinárního přípravku od firmy APTUS.



Je to, jak jsem pochopila, jejich novinka. Jedná se o pětisložkovou kloubní výživu s antioxidanty pro pejsky a kočičky. Píšu vám to záměrně ještě před zkouškou tohoto přípravku, protože nevím jak dlouho bude trvat jejich akce na vzorečky zdarma, tak abyste si ho případně mohli objednat také.

A to na tomto odkazu: https://aptuspet.com/contact-us-cz/contact-form-cz-email

 Je asi jasné, že z jednoho vzorečku nejspíše nepoznám účinnost tohoto přípravku, ale proč jsem si ho vlastně nechala poslat?
Tak za prvé bylo mi sympatické, že tyto vzorečky vůbec nabízejí, za druhé kloubní výživu kupuji, dávám ji Inez a to od firmy Alavis, který je podle mého jedničkou na trhu. Inez má bohužel DLK a tak se jí občas stane, že pokulhává, když třeba jdeme na delší výlet apod., již po jednom balení Alavisu chodila jako by vůbec žádný problém neměla. Asi se teď ptáte, proč tedy chci zkoušet něco jiného když Alavis funguje. No z jednoho prostého důvodu, který možná uzná více lidí - Alavis je ve formě tabletky, načež přípravek od APTUSu je ve formě sirupu. Nějakým způsobem jsem tabletky vždy kamuflovala do granulek, ale občas se prostě stalo, že to Inez prokoukla a tabletku jsem do ní nedostala - ale pokud bych jí tím ty granulky pokapala myslím si, že  by se dal problém vyřešit. No uvidíme jak se na to bude tvářit až jí ho o víkendu zkusím dát. Nicméně bych fakt, že je to ve formě sirupu viděla jako velmi pozitivní především u kočiček. Už jste někdy zkoušeli dostat do kočky tabletku?? Je to BOJ! Takže pokud má vaše kočička problém a vy potřebujete vhodnou kloubní výživu, vidím to jako dobré řešení.

Něco málo o přípravku Aptus APTO-FLEX sirup

Na jejich oficiálních stránkách se píše, že je to tedy kloubní výživa pro psy a kočky, která zajišťuje výživu a regeneraci chrupavek a vazů. Měl by to tedy být nový typ chondroprotektiva založený na ideální kombinaci tradičních substancí používaných pro podporu chrupavek a vazů ke kterým jsou přidány kyselina hyaluronová a kolagen.

Doporučuje se užívání obdobně jako u Alavise tedy 3 měsíce a poté vynechat.

Upřímně nejsem veterinář a úplně nerozumím všem těm složkám, které jsou zde vypsány, ale přípravek vypadá slibně a tak jej určitě moc ráda vyzkouším.

Firma Aptus má také spoustu dalších jiných přípravků pro zvířátka a jejich nabídka je opravdu široká. Celkem jsem zaznamenala i pozitivní recenze na tyto produkty.

Sirup by měl být k dostání u veterináře nebo také v lékárnách, ale samozřejmě i na internetu. Našla jsem ho na známém mall.cz, ale je i na různých jiných portálech, kde tedy vyjde levněji. Cena se pohybuje za 500ml kolem 600 Kč, takže cenově je relativně srovnatelný s Alavisem (záleží tedy kde nakupujete).

Určitě vám Inez dá vědět jak jí to chutnalo a co si o tom myslím :) a vy mi případně napište jestli s tímto přípravkem máte nějaké zkušenosti nebo používá něco úplně jiného. Moc ráda se dozvím vaše postřehy :-)

Mějte se fajn..

K.


Žádné komentáře:

Okomentovat